Política de privacitat

Protecció de dades de caràcter personal segons la LOPD

ELS RUBIS CREA, S.L., en aplicació de la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, informa que les dades personals que es recullen a través dels formularis del lloc web http://www.elsrubiscrea.com s'inclouen en els fitxers automatitzats específics d'usuaris dels Serveis de la societat ELS RUBIS CREA, S.L.

La recollida i tractament automatitzat de les dades de caràcter personal té com a finalitat el manteniment de la relació professional i l'acompliment de tasques d'informació i altres activitats pròpies de ELS RUBIS CREA, S.L.

Totes les dades que proporcionis a través de la pàgina web s'utilitzen per poder respondre a les teves preguntes o comentaris, per gestionar totes.

les teves sol·licituds, amb finalitats estadístiques per veure sobre quins serveis se sol·licita informació i per poder controlar i millorar els mateixos.

El web www.elsrubiscrea.com està allotjat als servidors d'Abansys & Hostytec, S.L., responsable de la política de cookies i privacitat del servidor, dins de la UE. Veure política de privacitat de Abansys & Hostytec, S.L. (https://www.abansys.com/legal).

La pàgina web conté enllaços a altres pàgines web i adreces de correu electrònic d'organitzacions exteriors a ELS RUBIS CREA, S.L. Aquesta declaració de privadesa no s'aplicarà a aquestes pàgines Web i adreces de correu electrònic.

ELS RUBIS CREA, S.L. adopta les mesures necessàries per garantir la seguretat, integritat i confidencialitat de les dades conforme al que es disposa en la legislació vigent en matèria de protecció de dades personals.

Aquesta web compleix amb el REGLAMENT GENERAL DE PROTECCIÓ DE DADES DE LA UNIÓ EUROPEA 2016/679 i amb la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic.

Es conservaran les dades facilitades mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys obligats a complir les obligacions legals. Les dades no seran cedides a tercers, excepte en casos on hi ha una obligació legal. Tens dret a obtenir confirmació sobre si ElS RUBIS CREA, S.L. estem tractant les teves dades personals, per tant podràs, a qualsevol moment, accedir a les dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la supressió quan les dades ja no són necessàries, exercitant els drets d'accés, oposició, rectificació i cancel·lació reconeguts per la normativa vigent de protecció de dades. L'exercici d'aquests drets pot realitzar-ho el propi usuari a través d'email a info@elsrubiscrea.com o mitjançant correu postal en l'adreça 08191 RUBÍ (Barcelona), Av. Josep Ferrer i Domingo núm. 32, local 3.

L'usuari manifesta que totes les dades facilitades per ell són certs i correctes, i es compromet a mantenir-los actualitzats, comunicant els canvis a ELS RUBIS CREA, S.L.

L'usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de ELS RUBIS CREA, S.L. en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privadesa.

Menors d'edat

En el cas dels menors de tretze anys, es requereix el consentiment dels pares o tutors per al tractament de les seves dades personals.

En cap cas es recaptaran del menor d'edat dades relatives a la situació professional, econòmica o a la intimitat dels altres membres de la família, sense el consentiment d'aquests.

Si ets menor de tretze anys i has accedit a aquest lloc web sense avisar als teus pares no has de continuar navegant per aquest lloc.

ELS RUBIS CREA, S.L., es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En els anteriors suposats, ELS RUBIS CREA, S.L. anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb suficient antelació a la seva entrada en vigor. L'última actualització s'ha realitzat en data 07 de maig de 2018.